Nieuws

Openbare aanbesteding Calisthenics toestel/set-up voor het NK Freestyle

By juni 4, 2019 No Comments
aanbesteding Calisthenics Toestel Setup

Openbare aanbesteding Calisthenics toestel/set-up voor het NK Freestyle

Bij deze nodigen wij alle Calisthenics fabrikanten uit om een voorstel in te dienen voor het leveren van een Calisthenics toestel/set-up voor het eerste officiële NK Freestyle 2019 op 6 juli.

Aanbesteding documentatie
Klik op de link voor nader informatie over de aanbesteding volgens de procedure voor levering;
Aanbesteding Calisthenics Toestel Setup

Als bond zetten wij ons in om een professioneel sportklimaat te ontwikkelen voor calisthenics in Nederland. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid en professionaliteit om de sport optimaal te beoefenen, dat wij het beste vragen in materialen en veiligheidsmaatregelen voor onze sport(ers). Vandaar dat wij deze openbare aanbesteding aanbieden richting alle fabrikanten om een voorstel te doen tot een setup dat zich hieraan kan meten! We toetsten uw aanvraag op allerlei criteria, welke in de documentatie nader beschreven staat.

De lat leggen we omhoog om de sport naar een nog hoger niveau te brengen, waar iedereen beter van wordt en de sport doorgroeid naar het hoogste podium.

Voor vragen over de aanbesteding kunt u contact opnemen met Vincent Verhoef, telefoonnr. 0634732334 of per e-mail v.verhoef@calisthenicsbond.nl

De sluitingsdatum van het offertetraject is: 21 juni 2019.

Wij wensen u veel succes en zien uw aanvraag graag tegemoet!

Met sportieve groet,

namens Nederlandse Calisthenicsbond

Leave a Reply