Warning: Creating default object from empty value in /www/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Calisthenics Keurmerk. Leg de lat hoog! - Nederlandse Calisthenicsbond
Nieuws

Calisthenics Keurmerk. Leg de lat hoog!

By september 28, 2019 No Comments

Veilig en verantwoord sporten

Onbezorgd sporten is voor iedereen prettig en draagt bij aan betere sportieve prestaties. Belangrijke voorwaarden daarvoor zijn dan ook een veilige omgeving. Ook op een Calisthenics park. Aangezien Calisthenics niet alleen een sport is waar gewerkt wordt aan spieren en conditie, maar waarbij ook acrobatische manoeuvres worden uitgehaald, moet daar extra rekening mee gehouden worden. Wij als Nederlandse Calisthenicsbond hebben daarom richtlijnen opgesteld waaraan een Calisthenics park moet voldoen, zodat op een veilige en verantwoorde manier gesport kan worden.

Keurmerk Calisthenics park

Calisthenics ontwikkelt zich in rap tempo. Het kan tot gevaarlijke situaties leiden indien er toestellen worden gebruikt die hier niet voor ontworpen zijn. Toestellen hebben een lange levensduur, dat de inrichting van het park van groot belang is om een veilige omgeving te creëren bij het sporten. Vandaar dat we de calisthenics certificering in het leven roepen om de veiligheid te waarborgen. Hierdoor is uw park voor langdurig gebruik veilig en optimaal ingericht om te sporten en beschikt u met de certificering over het hoogste niveau van erkenning.

  • Veilig
  • Multifunctioneel
  • Voor jong en oud
  • Officiële erkenning
  • Geschikt voor wedstrijden
  • Duurzaam en certificering proof

Advies parkontwerp of toestel nodig? Schakel de bond in!

Voor advies over een parkontwerp of toestel voor bijv. een openbare ruimte, school of sportschool denken we graag mee. We bekijken het vanuit verschillende aspecten om zo de veiligheid, kwaliteit en functionaliteit optimaal af te stemmen.

Wij staan op Vakbeurs Openbare Ruimte
Of bezoek ons op de Vakbeurs Openbare Ruimte woensdag 2 en donderdag 3 oktober in de jaarbeurs Utrecht standnummer 4.6.52. Wij staan u graag te woord om u over alle ontwikkelingen op het gebied van Calisthenics en certificering te informeren.

Overzicht plattegrond Vakbeurs Openbare Ruimte (ons standnummer 4.6.52)
https://www.openbareruimte.nl/uploads/openbareruimte.nl/map.php

Meer weten! - Nederlandse Calisthenicsbond op Vakbeurs Openbare Ruimte 2019

 

 

Leave a Reply