Warning: Creating default object from empty value in /www/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Help de sport, vul de enquête in! - Nederlandse Calisthenicsbond
Nieuws

Help de sport, vul de enquête in!

By februari 22, 2020 No Comments

‘s Werelds 1e geneeskundig onderzoek naar calisthenics.

Help de sport, vul de enquête in!

Link naar de enquête:
https://erasmusmcsurvey.erasmusmc.nl/orthopaedieonderzoek/ls/index.php/711877?lang=nl

Waarom dit onderzoek?
Met dit onderzoek naar calisthenics krijgen we beter inzicht in welke blessures er voorkomen bij calisthenics en welke maatregelen getroffen moeten worden om de sport op een veilige, verantwoorde en optimale wijze te beoefenen. Jouw bijdrage aan het onderzoek is daarom van groot belang om, niet alleen voor Nederland maar ook wereldwijd, meer inzicht te krijgen in deze nog jonge sport.

Deadline 1 maart
Om een doorstart te krijgen om ‘s werelds eerste geneeskundig onderzoek naar calisthenics te starten hebben we tenminste 500 respondenten nodig! We doen hiermee een dringende oproep aan iedereen om het onderzoek te steunen, zodat het geneeskundig onderzoek kan starten. Willen we de sport verder ontwikkelen en blijvend met plezier beoefenen, dan is dit een noodzakelijke stap! En hoe mooi als Nederland hierin voorop loopt?

Wereldwijde aandacht voor calisthenics
Met dit eerste onderzoek willen we de basis leggen voor meer onderzoek naar de sport in de toekomst. Publicatie betekent dat er aandacht vanuit de medische wereld naar calisthenics zou gaan. Het onderzoek is door Yaad Mohammad opgezet onder leiding van Dr. Weir van de Erasmus MC.

Dank alvast voor je deelname en support voor de sport,

namens Nederlandse Calisthenicsbond & Yaad Mohammad

 

Leave a Reply