Nieuws

Calisthenics op Urban Sports Event

By mei 13, 2019 No Comments

Calisthenics op Urban Sports Event

Op donderdag 9 mei organiseerde de gemeente Amsterdam het Urban Sports Event. Een dag vol gezelligheid en sporten, waaronder ook Calisthenics!

Sporten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom organiseerde gemeente Amsterdam het event om haar inwoners kennis te laten maken met allerlei sporten, zo ook Calisthenics. Door de laagdrempeligheid en veelzijdigheid groeit deze sport gigantisch.

De Nederlandse Calisthenicsbond was aanwezig om iedereen te laten ervaren hoe eenvoudig en leuk sporten kan zijn. Een vraagbaak voor sport geïnteresseerden tot het op weg helpen van sportbeoefenaars en het geven van een demonstratie. Het was een prachtige dag om Calisthenics te mogen tonen. Vele verbaasde gezichten tot het zelf willen proberen van oefeningen was prachtig om te zien. We opende de ogen om te laten wat mogelijk is en iedereen dit kan op zijn of haar niveau doen. Bekijk de video’s en foto’s om een indruk van het event te krijgen.

Calisthenics toestel geleverd door Outdoor Fitness Systems (OFS)
Het verzorgen van Calisthenics op het Urban Sports Event is mede mogelijk gemaakt door Outdoor Fitness Systems (OFS). Dankzij OFS konden wij een Calisthenics toestel gebruiken ter demonstratie. OFS is in Belgie en Nederland actief en gespecialiseerd in outdoor fitnesstoestellen en streetworkout. Voor meer informatie, ga na naar www.o-f-s.eu

Ook geïnteresseerd naar een sportdag in uw regio?
Lijkt het u ook leuk om uw gemeente inwoners, sportbeoefenaars en sport geïnteresseerden ondersteboven te brengen hoe eenvoudig en leuk sporten kan zijn, dan komen wij graag in gesprek en organiseren in samenwerking een sportdag.

Ook een Calisthenics park in uw gemeente?
Als bond denken wij graag mee en adviseren, zodat uw park voldoet aan de richtlijnen en toekomstige NEN Norm die voor Calisthenics accommodaties zal gelden.

Ziet u mogelijkheden of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Vincent Verhoef via telefoonnummer; 0634732334 of v.verhoef@calisthenicsbond.nl

 

Leave a Reply