Warning: Creating default object from empty value in /www/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Nederlandse Calisthenicsbond op Vakbeurs Openbare Ruimte 2019 - Nederlandse Calisthenicsbond
Nieuws

Nederlandse Calisthenicsbond op Vakbeurs Openbare Ruimte 2019

By september 18, 2019 No Comments
Nederlandse Calisthenicsbond op Vakbeurs Openbare Ruimte 2019

Nederlandse Calisthenicsbond op Vakbeurs Openbare Ruimte 2019

Calisthenics is niet zomaar een sport, maar een opkomende Olympische sport. Omdat deze populaire sport nog zo jong is, kan het voor gevaarlijke situaties zorgen op toestellen die hier niet voor ontworpen zijn. Op de Vakbeurs Openbare Ruimte zijn we daarom aanwezig om firma’s en bezoekers hiervan op de hoogte brengen.

Richtlijnen voor veiligheid en kwaliteit Calisthenics toestellenCertificering van de NLCB

Als bond hebben we de missie om een professioneel sportklimaat te ontwikkelen voor Calisthenics in Nederland. Omdat een Calisthenics park een lange levensduur heeft en na oplevering niet (gemakkelijk) meer aangepast kan worden, voorzien wij het probleem dat Nederland straks volgebouwd is met Calisthenics parken die niet aan de veiligheidseisen voldoet. Vandaar dat we vanuit oogpunt van uniformiteit er richtlijnen komen die voldoen aan de veiligheidsnormen om Calisthenics op een professionele, veilige en verantwoorde manier te beoefenen. Om hiervoor in aanmerking te komen, geeft de bond advies ter certificering van een park.

Wat is er nog meer te doen op de Vakbeurs Openbare Ruimte?

Vakbeurs Openbare Ruimte is hét totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Tijdens de beurs kunt u aanschuiven bij hoogwaardige lezingen over uiteenlopende thema’s en vraagstukken, gegeven door professionals uit het vakgebied. Ruim 600 exposanten en 80 lezingen en interactieve sessies zijn aanwezig. Diverse gedeeltes van de beurs zijn omgetoverd tot ware belevingen. Bezoek de Klimaattuin, de Slimme Wijk, Het Plein of De Groene Stad, of neem voor een goed gesprek en een kop koffie plaats op een van de thematerrassen.

Bekijk de video voor een indruk van de Vakbeurs Openbare Ruimte!

Datum
Op woensdag 2 en donderdag 3 oktober en is beide dagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Gratis toegang
De toegang tot de beurs is gratis. Registreren is wel een vereiste.

Meer informatie en/of registreren
Vakbeurs Openbare Ruimte www.openbareruimte.nl

Meer weten? Bezoek onze stand!
Meer weten over alle ontwikkelingen op het gebied van Calisthenics? Bezoek onze stand 2 en 3 oktober op de Vakbeurs Openbare Ruimte en wij staan u graag te woord!

—-

Voldoet uw park aan de richtlijnen?

Leave a Reply