Warning: Creating default object from empty value in /www/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Nederlandse Calisthenicsbond op Nationale Sport Vakbeurs 2019 - Nederlandse Calisthenicsbond
Nieuws

Nederlandse Calisthenicsbond op Nationale Sport Vakbeurs 2019

By november 9, 2019 No Comments

Nederlandse Calisthenicsbond op Nationale Sport Vakbeurs 2019

Calisthenics is niet zomaar een sport, maar een opkomende Olympische sport. De sport groeit enorm dat we als bond ook de missie hebben om een professioneel sportklimaat te ontwikkelen voor Calisthenics in Nederland. Echter kent nog lang niet iedereen deze mooie sport, dat we op Nationale Sport Vakbeurs aanwezig zijn ter vertegenwoordiging voor de sport Calisthenics om het publiek te informeren over alle ontwikkelingen die gaan deze zijn.

Nationale Sport Vakbeurs

De Nationale Sport Vakbeurs is de facilitaire sportbeurs van Nederland en België. Op de Nationale Sport Vakbeurs komen gerenommeerde toeleveranciers en dienstverleners uit de sportwereld samen met gemeenten/sportambtenaren en bestuursleden van de sportverenigingen uit Nederland en België. Tevens worden er tijdens de beurs diverse kennissessies georganiseerd met actuele thema’s voor zowel gemeenten als sportverenigingen.

Openingstijden
Woensdag 13 november 2019 10.00 – 19.00 uur
Donderdag 14 november 2019 10.00 – 17.00 uur

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
Langs de A15, afslag 28

Standnummer
220 B

Gratis toegang
De toegang tot de beurs is gratis. Registreren is wel een vereiste.

Meer informatie en/of registreren
Nationale Sport Vakbeurs www.nationalesportvakbeurs.nl

Meer weten over Calisthenics? Bezoek onze stand!
Meer weten over alle ontwikkelingen op het gebied van Calisthenics? Bezoek onze stand 13 en 14 november op de Nationale Sport Vakbeurs en wij staan u graag te woord!

 

Leave a Reply