Warning: Creating default object from empty value in /www/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Calisthenics op landelijke studiedag voor het voortgezet onderwijs 2020 - Nederlandse Calisthenicsbond
Nieuws

Calisthenics op landelijke studiedag voor het voortgezet onderwijs 2020

By februari 5, 2020 No Comments

Calisthenics op landelijke studiedag voor het voortgezet onderwijs 2020

Woensdag 29 januari 2020 organiseerde de KVLO in samenwerking met de Haagse Academie voor Lichamelijke opvoeding (HALO) de landelijke studiedag voor het voortgezet onderwijs.

Op deze studiedag was de 1e workshop Calisthenics voor docenten LO (lichamelijke opvoeding) een feit! Docent LO Jermaine Lubbers verzorgde namens de Nederlandse Calisthenicsbond een workshop Calisthenics voor een enthousiaste groep docenten LO. Wat is calisthenics? Waarom is calisthenics geschikt voor kinderen? En hoe kun je calisthenics op een school zowel binnen als buiten geven aan een grote groep kinderen?

Naast bovenstaande aspecten gingen de docenten LO ook zelf aan de slag met Calisthenics. Van een warming-up tot enkele gevorderde oefeningen, alle facetten van de sport kwamen voorbij.

Jermaine én alle docenten LO die deel hebben genomen, bedankt voor jullie enthousiasme en inzet!

Bent u geïnteresseerd in hoe Calisthenics op uw school een plek kan hebben binnen het lesprogramma?Neem dan contact op met;

Email: j.lubbers@calisthenicsbond.nl Telefonnummer: 06-15186587

 

Leave a Reply