Nieuws

Aftermovie 1e officiële NK Freestyle Calisthenics 2019 online!

By juli 15, 2019 No Comments
1e officiële NK Freestyle Calisthenics 2019

Bekijk 1e officiële NK Freestyle Calisthenics 2019 online!

Op zaterdag 6 juli vond het 1e officiële NK plaats namens de Nederlandse Calisthenicsbond. Een sport dat vele sportdisciplines fuseert tot een nieuwe sport, waarbij oefeningen op basis van eigen lichaamsgewicht worden uitgevoerd. Het was daarom niet alleen de aftrap van het NK, maar ook het eerste visitekaartje aan de rest van Nederland en de wereld om te laten op welk niveau deze sport beoefend wordt. Wij zien de visie als Olympische sport en samen bouwen wij voort om de sport naar het hoogste niveau te brengen.

🎥 Bekijk de video’s en aanschouw het onmogelijke mogelijk op eigen lichaamskracht!

Youtube kanaal; Nederlandse Calisthenicsbond
https://www.youtube.com/channel/UC_aIqzNg36sWk9PXicvKe6w

Winnaars mannen
🥇Maghenry Nahr
🥈Tommy Giling
🥉Shailesh Boedhoe

Winnaars vrouwen
🥇Melanie Driessen
🥈Amber Daemen
🥉Tessa Slijkerman

Van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie podiumplaatsen! Richting alle atleten jullie zijn eveneens winnaars en we hebben enorm genoten van jullie skills en inzet. Samen hebben we dit gerealiseerd! WK-ticket Rusland nummers 1 De winnaar en winnares van het NK Freestyle krijgen een ticket voor het WK Freestyle op 27 juli in Moskou en mogen Nederland vertegenwoordigen. Heel veel succes alvast toegewenst in Rusland!

🇬🇧 Special thanks to Simone Ming @ming_bars_calisthenics for participating at to show and promote the calisthenics femalesport.

🎥Video Assistant Referee
Voor het eerst is op het NK de VAR toegepast. Tijdens en na de battles werd alles bekeken voor een eerlijk resultaat om de juryleden te ondersteunen in het nemen van beslissingen. Met deze stap zetten wij als Nederland de nieuwe standaard wereldwijd.

Judges
Thanks to the judges for your support to bring the sport to the next level! It was an honour working with you guys.

Statics; Yuri van Gelder @yurivangelder
Dynamic; Viviano Roche @vr_streetworkout
Combos & Creativity; Daniel Jose Cirilli @daniel_jose_cirilli
Power; Niels Taam @niels_taam
VAR; Chino Achunine @L.o.d.e_ent

Host
Rico Mesa @barmesa_enki

DJ
De La Fresco | DJ – Producer – Events | http://www.delafresco.com/ | @delafresco

🎥Video credits
Rutger Franke heeft voor de Nederlandse Calisthenicsbond het eerste officiële NK gefilmd en deze bijzondere spectaculaire beelden gemaakt en gemonteerd. Dank voor de geweldige video’s!
Follow https://www.instagram.com/iam_rutger/
Business Instagram: https://www.instagram.com/r.j.visuals/

Sponsors
First Energy Gum | https://www.firstenergygum.com | Sterel Notarissen, Decathlon, Gemeente Amsterdam | Stadsdeel Zuidoost

Speciale dank naar;
Revilinho Graanoogst, Harry Supheert, Zedgar Veldhuizen, WCO, WSWCF, Fotograaf Martin Mol @Molfotografie, EHBO Saundri en Zamani, Fysiotherapeuten Kije Brinkhoff @Kijfit en Shnouda Touma @Urbanfysio, Demonstratie team Laura Monathen, Emiel Gobel, Ruben Baas, Ritesh Jaddoe, Papito, stagiarie Kim Greveling en alle andere betrokkenen.

Tot slot bedanken wij iedereen die z’n steentje heeft bijgedragen om deze droom te realiseren. Vanaf het ontstaan van de sport tot de dag van vandaag die zich voor de sport inzet. Samen bouwen we aan de toekomst van de sport!

Met sportieve groet,

namens Nederlandse Calisthenicsbond

Leave a Reply